Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy, papryki i polędwicy sopockiej z dodatkiem sosu na bazie oliwy z oliwek, ziół /niestety suszonych:(/ i przypraw. Pyszna przekąska na kolację, do pracy lub wypad za miasto.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 306
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 449
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 306
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 449
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Dodajemy pokrojone w kostkę paprykę czerwoną i polędwicę sopocką oraz odsączoną kukurydzę. Wszystkie składniki sosu miksujemy blenderem i doprawiamy do smaku. Sos dodajemy do pozostałych składników i mieszamy.