Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadchodzi sezon grillowy, wiec ta sałatka idealnie sprawdzi się do wszelkiego rodzaju mięs pieczonych. Polecam ;)
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 168
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1366
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 168
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1366
Składniki
Kukurydzę odcedzić, dodać pokrojonego w kostkę pomidora.
Następnie dodać pokrojonego w kostkę ogórka, odcedzoną biała fasolkę i pokrojoną kapustę.
Ze śmietany, jogurtu, musztardy i przypraw przygotować sos, którym zalewamy sałatkę. Całość dokładnie ze sobą łączymy.
Przed podaniem sałatkę dobrze jest nieco schłodzić. Smacznego!