Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z kapusty pekińskiej do obiadu. Zrobicie ja dosłownie w 5 minut. Szybka, tania, zdrowa i smaczna. Pyszna, chrupiąca kapusta pekińska nie potrzebuje wielu dodatków. Ta lekka, nieskomplikowana sałatka na pewno posmakuje całej rodzinie.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 125
Składniki
Kapustę umyć, oczyścić z brzydkich liści, jeśli takie są i pokroić na mniejsze kawałki. Pokrojoną kapustę przełożyć do miski, do której następnie dodać startą na grubych oczkach marchewkę i posiekany koperek.
W osobnej miseczce zrobić sos: majonez, śmietanę, miód, sok z cytryny i przyprawy dobrze wymieszać. Gotowy sos połączyć z sałatką. Sałatkę podawać schłodzoną. Smacznego!