Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, delikatna świetnie pasuje do wielu obiadów!!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 161
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 161
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Kapustę opłukać, każdy liść przekroić na połowę i kroić w cienkie paski.
Każdą paprykę przekroić na pól, opróżnić z pestek, każdą z części podzielić na 4 i podobnie jak kapustę, kroić w cienkie paseczki.
Ogórka nie obierać, przekroić na połówkę i kroić w plastry.
Wszystko wymieszać, dodać puszkę fasoli czerwonej, cały majonez i ok 4 łyżek śmietany. Pieprz i sól według uznania.
SMACZNEGO!!