Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Kalafiora podzielić na większe różyczki, a następnie ugotować w osolonej wodzie do miękkości ( nie może się rozgotować). Po przestudzeniu pokroić na drobne kawałki. Jajka ugotować na twardo. Wystudzić, obrać, a następnie pokroić w kosteczkę. Kukurydze odcedzić. Cebulę drobno pokroić, zasypać solą ok. 1/2 łyżeczki i wygnieść widelcem. Odstawić na kilka minut. Wszystkie przygotowane składniki wymieszać w misce. Doprawić sporą ilością pieprzu. Dodać majonez i wymieszać. Smacznego!