Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na lane przyjęcie.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1067
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 137
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1067
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Jarmuż dokładnie umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody i ugotować prawie do miękkości. Następnie odcedzić i posiekać. Dodać posiekaną cebulę, pokrojone w plastry ogórki, pomidor i starte jabłka. Wymieszać wszystkie składniki, doprawić, skropić oliwą i polać śmietaną. Na koniec obłożyć plastrami jajek, podawać z pieczywem.