Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Na półmisku rozłożyć mix sałat. Na sałacie rozsypać drobno pokrojoną w kostkę czerwoną cebulkę. Ułożyć jajka. Obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki. Ułożyć pokrojony na mniejsze części ser mozzarella Ułożyć połówki małych pomidorków, połówki oliwek. Jajka oprószyć pieprzem czarnym świeżo mielonym i delikatnie solą. Sos- pomieszać razem oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód ze szczyptą soli i pieprzu. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego