Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z niewielu składników, a bardzo wyrazista w smaku. Świetna i do obiadu i jako dodatek do kanapek.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Po przestygnięciu obrać je ze skorupek. Ja jajka pokroiłam na niezbyt duże kawałki, ale można zetrzeć na tarce. Pora pokroić niezbyt grubo. Wiem, że niektórzy kroją z pora tylko białą część, ja kroję też zieloną do tego momentu, w którym por jest zwarty, nie rozdziela się na liście. Rozdrobnione jajka i pokrojonego pora umieścić razem w misce i dodać do nich majonez. Wszystko wymieszać soląc do smaku.