Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Aromatyczny, grillowany kurczak świetnie współgra z orzechowym dressingiem, kremowym awokado i wyrazistymi w smaku kiełkami słonecznika. Jedno z lepszych połączeń smaków ;) Zdrowo, kolorowo i pożywnie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Pierś przekroić na pół lekko rozbić. Zamarynować i odstawić na ok. 30 minut. Grillować na dobrze rozgrzanym grillu lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor. Odstawić do przestudzenia na ok. 10 minut. Składniki dressingu połączyć. Na talerzu ułożyć sałatę, pomidory, pokrojone na plasterki awokado, cebulę pokrojoną w piórka oraz wystudzoną, pokrojoną na plastry pierś z kurczaka. Całość posypać kiełkami. Przed podaniem polać dressingiem i wymieszać.