Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować prostą w wykonaniu sałatkę z czerwonej fasoli. Sos na bazie oleju lnianego ma wiele pro zdrowotnych właściwości między innymi przyczynia się do obniżenia poziomu cholesterolu. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 156
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 156
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, cebulę drobno siekamy.
Przygotowujemy sos. Miód, musztardę i olej lniany dokładnie mieszamy. Doprawiamy pieprzem.
Czerwoną fasolę, ogórki i cebulę mieszamy z przygotowanym sosem i wkładamy do lodówki na kilka godzin. Smacznego