Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka warzywna z czerwoną fasolką. Idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako samodzielne danie, idealnie komponują się z mięsem pieczonym.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Ziemniaki ugotuj ostudz.Pokroj w większą kostkę. Fasolkę odsącz na sicie. Ogórki, cebulę, rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Jabłko pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą. Warzywa wymieszaj z sosem. Wierzch udekoruj rukolą.Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.