Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni śródziemnomorskiej, palce lizać!
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 490
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1325
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 490
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1325
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dusić cebulę, czosnek i ziemniaki na średnim ogniu przez 5-6 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi, cieciorkę oraz przyprawy: ziele angielskie, za’atar, oregano, paprykę, kolendrę i cukier. Smażyć 5 minut. Zdjąć z ognia.
Podawać z pomidorami, cebulą, bazylią. Opcjonalnie można podać z jajkiem w koszulce.