Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 439
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 439
Składniki
ciecierzycę namaczamy przez całą noc .Na drugi dzień gotujemy ok. godzinę , następnie płukamy i odstawiamy do ostygnięcia.
ogórka obieramy i kroimy w kostkę, pomidory traktujemy tak samo , ,następnie wsypujemy do miski dodając sałatę groszek i ciecierzycę
robimy dip ;do miseczki wlewamy olej , wodę i sok z cytryny doprawiamy solą , pieprzem ,natką pietruszki koperkiem i czosnkiem (przypraw dajemy w/g uznania.Ja daję na oko Polewamy sałatkę . Na koniec dodajemy pokrojony w kostkę ser feta i delikatnie mieszamy.