Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta sałatka, w sam raz do mielonych albo np. kotletów z piersi kurczaka.
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5200
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Składniki
Buraczki myjemy i osuszamy. Każdego z osobna zawijamy w folię aluminiową i układamy na blaszce do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na mniej więcej godzinkę.
Paprykę kroimy w niewielka kosteczkę i wrzucamy do miski. Ostudzone buraczki obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej, dodajemy do papryki. Przyprawiamy octem, solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe :)