Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 74
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 74
Składniki
3 garscie makaronu swiderki (ugotuwac),brokul(ok40 ,50dag ugotowac same rozyczki,glabow mie potrzebujemy.Makaron i brokuly ostudzic.Teraz 3 plasterki suchej kielbasy i zoltego sera pokroic w paseczki ok. 0,5 cm.Wszystko prosze wrzucic do miski dodac sol,pieprz i na koniec tajemniczy skladnik miod 1moze byc 2 lyzeczki w/g uznania
Prosze to wszystko delikatnie wymieszac.Na koniec majonez ale tylko tyle zeby oblepil wszyskie skladniki. Prosze wlozyc do lodowki na 1h