Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania, zdrowa, chrupiąca i smaczna.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Brokuł podzielić na niewielkie różyczki. Zblanszować przez 3 minuty w lekko osolonej wodzie. Odcedzić. Jajka po ugotowaniu i obraniu pokroić na ćwiartki. Z pomidora usunąć miąższ. Pokroić w cząstki. Płatki migdałowe zrumienić na suchej patelni. Wszystkie składniki ułożyć na podłużnym półmisku. Delikatnie oprószyć solą i pieprzem. Posypać zrumienionymi płatkami migdałowymi i polać sosem czosnkowym.