Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
1. brokuła ugotować w osolonej wodzie ( należy uważać, żeby się nie rozgotował), wystudzić, 2. jajka ugotować na twardo, obrać, wystudzić, pokroić na ćwiartki 3. pomidory umyć i pokroić na ósemki, paprykę pokroić w kostkę, 4. z majonezu, jogurtu i czosnku zrobić sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem, słonecznik uprażyć za suchej patelni, 5. na dnie salaterki ułożyć różyczki brokuła, na to ćwiartki jajka, posypać papryka, na wierzch położyć pomidora, jajka i pomidory lekko posolić, polać sosem czosnkowym i posypać wystudzonym słonecznikiem, smacznego