Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób, słona feta i cytrynowy dressing....
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić. Dodać posiekany koperek, wymieszać.
Oliwę wymieszać z sokiem i skórką z cytryny, dodać szczyptę soli i pieprzu.
Ugotowany bób wyłożyć na talerze, posypać pokruszoną fetą, polać sosem.