Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 268
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 268
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Bób ugotować,odcedzić,przestudzić,obrać.Pomidor pokroić w grubą kostkę,rzodkiewki w pół plasterki,pietruszkę drobno posiekać,cebulę pokroić w drobną kostkę.Kukurydzę pokroić w plasterki .Wszystko razem połączyć
Przygotować sos:czosnek dobrze rozetrzeć z solą ,połączyć z oliwą,musztardą i przyprawami,połączyć z sałatką,odstawić do lodówki ,aby chwilę się przegryzła(można również użyć gotowego sosu)