Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 174
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 49
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 174
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 49
Składniki
Bataty ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę, paprykę pokroić w kostkę. Kiełki lekko pociąć. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę. Mieszankę osączyć z zalewy. Dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić na 2 godziny w lodówce aby smaki się wymieszały.