Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka łącząca zdecydowany smak ogórka kiszonego z delikatnym smakiem świeżego ogórka.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, pozostawić do wystudzenia. Ogórki świeże obrać, utrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić, odstawić na 10 minut. Po tym czasie ogórki odcisnąć, następnie dodać do nich, utarte również na tarce o grubych oczkach, pozostałe składniki. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić do smaku czarnym pieprzem.
Smacznego.