Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna moja chrupiąca sałatka, idealna do dań z grilla.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 96
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 96
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Pokrojone w kostkę rzodkiewki, solimy i odstawiamy na 15 minut, aby puściły sok. Kiedy namiękną, odcedzamy i przekładamy je do czystej miski. Jabłko obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny i dodajemy do rzodkiewek. Selera kroimy wzdłuż na paski i kroimy w kostkę, dodajemy do reszty warzyw.
Na końcu do sałatki dodajemy majonez, pieprz i troszkę soli. Mieszamy i schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-p