Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, pyszna sałatka, idealna do potraw z grilla :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Sałatę lodową kroimy w małe kawałki. Paprykę, ogórka i rzodkiewkę kroimy w kostkę i wrzucamy do sałaty. Pomidory sparzamy w gorącej wodzie i obieramy ze skórki, kroimy w kostkę, dodajemy do reszty. W kostkę kroimy także ser feta. Szczypiorek szatkujemy i posypujemy nim sałatkę z wierzchu. Dolewamy oliwy z oliwek i przyprawiamy do smaku ziołami, solą i pieprzem. Smacznego!!!