Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka wielowarzywna. Prosta i szybka w przygotowaniu. Zawsze smakuje :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 136
Składniki
Wymyte ziemniaki i seler gotujemy do miękkości, studzimy i obieramy ze skórek. Jajka gotujemy na twardo. Por kroimy w drobne kawałki, warzywa wszystkie wraz z jajkami kroimy w kostkę. Doprawiamy pieprzem i solą, dodajemy oliwę, musztardę i majonez.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Sałatkę przykrywamy i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby wszystkie smaki się połączyły. Smacznego!!!