Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka na wielkanocny stół.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić każde na około 12 części.
Rzodkiewki i seler naciowy umyć. Rzodkiewki zetrzeć na plastry natomiast seler pokroić w cienkie plasterki.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Wszystkie składniki oprócz jajek i jogurtu dokładnie wymieszać.
Dodać jogurt oraz jajka i jeszcze raz, tym razem delikatnie, wymieszać.