Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, łatwa w wykonaniu sałatka na bazie komosy ryżowej z warzywami. Doskonałe źródło błonnika. Świetna dla osób na diecie bez glutenu i bez nabiału.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34708
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34708
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Gotuj komosę ryżową w osolonej wodzie przez 15 minut (do miękkości). Odcedź ja na sitku, dodaj kukurydzę, wymieszaj i włóż do miski.
Następnie dodaj pokrojone awokado i ugotowane jajka. Na koniec dodaj oliwki, rukolę, natkę pietruszki oraz olej lniany. Sałatkę posyp ziarnem słonecznika.