Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z surowych szparagów. Dla mnie nowość. Przepis Kingi Błaszczyk- Wójcickiej.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 85
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 546
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1465
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 85
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 546
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1465
Składniki
Ze szparagów odłamałem zdrewniałe końcówki oraz główki. Resztę za pomocą obieraczki do warzyw zrobiłem wstążki. Rzodkiewki i ogórka pokroiłem w cienkie plasterki, obrane awokado w kostkę. Wszystkie składniki wymieszałem, dodając główki szparagów, liście ziół i musztardę francuską. Płatki migdałów uprażyłem na suchej patelnia złoty kolor, wystudziłem. Dressing : wszystkie składniki wymieszałem, doprawiłem do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.