Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka makaronowa z nutą bazylii i oregano
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 152
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1083
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 152
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1083
Składniki
Ugotowany al dente makaron przepłukać dużą ilością zimnej wody. Ser żółty, cebulę, ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Czerwoną fasolę przepłukać wodą, kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać razem z majonezem. Przyprawić do smaku.