Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do zrobienia w kilka minut. Pyszna, sycąca na kilka godzin. Weź składniki widoczne na zdjęciu skrop cytryną i zamieszaj.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 153
Składniki
Fasolkę ( mrożona) obgotować 5 minut i odcedzić, Paprykę pokroić w paski (miałam ze słoika), jajka obrać i przepołowić. Wszystkie składniki ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny i polać oliwą.