Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka na dobry początek dnia.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Składniki
Sałatę umyć, rwać na części , włożyć do salaterki. Ogórka obrać pokroić w kostkę, dodać do sałaty.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę , dodać do sałaty.Szczypiorek ściąć i dodać.
Rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać.
Jako ostatni dodać serek wiejski.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, pozostawić na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.