Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka na co dzień i od święta.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Składniki
Filety śledziowe kroimy w sporą kostkę. Cebulę obieramy i grubo siekamy. Ogórki , paprykę i jajko kroimy w średnią kostkę. Majonez mieszamy z jogurtem i musztardą doprawiamy pieprzem, ew. solą. Wszystkie składniki mieszamy, polewamy sosem majonezowym, schładzamy po 30 minutach możemy podawać.