Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Winogrona? Ser? To wspaniałe połączenie zwieńcza kawałek arbuza i szczypta szczypiorku. Fuzja smaków!
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 100
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 100
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Składniki
1. Winogrona umyć, ja wydłubałam pestki, pokroić na połówki. 2. Ser pokroić w paski. 3. Od arbuza odciąć skórę, wydłubać pestki, pokroić w kostkę. 4. Szczypiorek pokroić. 5. Całość wymieszać ze sobą. 6. Można dodać łyżkę dżemu, jeżeli lubisz sałatkę z sosem. ;)