Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrzejszy aromat dzięki cebulce nadaję sałatce wyrazistego smaku.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Ryż gotujemy, groszek odsączamy z wody, cebulę kroimy w kostkę, tak samo szynkę i ser.
Dodajemy jogurt lub majonez (my nie lubimy "zbyt mokrej" dlatego dałam 2 łyżki jogurtu i łyżkę majonezu), doprawiamy wedle uznania i wszystko dokładnie mieszamy.
Zalecam odstawić na godzinkę, wtedy sałatka będzie smaczniejsza jak przejdzie się smakiem, niż taka od razu po zrobieniu :)