Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z kurczakiem
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1710
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1585
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1710
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1585
Składniki
Filet z kurczaka pokroić w kostkę, doprawić przyprawą do gyrosa i podsmażyć. Ryż ugotować do miękkości zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do miski przełożyć pokrojoną kapustę pekińską oraz ogórki. Dodajemy kurczka, ryż, kukurydzę oraz koperek. Na koniec dodajemy posiekany koperek i doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy majonez oraz śmietanę i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Całość mieszamy. Smacznego!