Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1160
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1160
Składniki
Na patelni zagotuj wodę z winem, przyprawami i pokrojoną w plastry cebulą.
Rozmrożoną rybę włóż do winnej zalewy i gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Rybę wyjmij i odstaw,
Każdy filet przekrój na dwie części.
Mango obierz i cienkimi plasterkami odkrój miąższ od pestki.
Śmietanę wymieszaj z majonezem, sokiem z cytryny i cukrem.
Na płaskim talerzu układaj na przemian podłużne kawałki ryby i plastry mango.
Sałatkę polej przygotowanym sosem i posyp posiekanymi orzechami. Udekoruj szczypiorkiem