Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dzisiejsza to nic innego jak czyszczenie lodówki. Sałatka wyszła bardzo smaczna , kolorowa i smakowała całej rodzince.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10361
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 254
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10361
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 254
Składniki
Kapustę pekińska drobno poszatkować przełożyć do większej miski. Ugotowane na twardo jajka obrać i pokroić w grubszą kostkę. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę . Białą rzodkiew do zaostrzenia smaku oraz cebulę czerwoną po obraniu pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ser żółty oraz oczyszczoną z gniazd nasiennych paprykę czerwoną pokroić w cienkie nieduże paseczki. Pomidor mięsisty również pokroić w kostkę , natomiast natkę pietruszki drobno posiekać. Wszystkie przygotowane składniki dodać do kapusty pekińskiej i wymieszać. Na środku wzdłuż sałatki wlać przygotowany sos, oprószyć posiekaną natką pietruszki. Smacznego Przygotowanie sosu ; Składniki sosu przełożyć do garnuszka dodać sól i pieprz do smaku wymieszać do połączenia składników. Rada; Sałatkę można równie dobrze wymieszać z sosem winegret.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.