Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sałatka na piękną cerę i włosy :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 31
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 31
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Składniki
Cebulę kroimy na cieniutkie plasterki,wkładamy do małej miseczki,solimy i zalewamy sokiem z cytryny. Marchewkę trzemy na tarce ogórka i rzodkiewkę kroimy według uznania np..w słupki w kostkę czy w plasterki. Do miski wkładamy rukolę marchewkę ogórka i rzodkiewkę potem cebulkę wymieszaną z sokiem z cytryny,świeżą bazylię oliwę z oliwek i dokładnie mieszamy. Opcjonalnie można dodać np.garstkę pestek z dyni lub ziarnka słonecznika. Idealna sałatka do zjedzenia od razu… SMACZNEGO!!!