Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, słodkie owoce i chrupiące orzechy w towarzystwie kremowego jogurtu to idealna propozycja na deser szczególnie dla dzieci. Duża porcja witamin (szczególnie zalecana o tej porze roku) doda energii i skutecznie poprawi nastrój.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Jabłka, gruszki i winogrona umyć i osuszyć. Jabłka i gruszki oczyścić z gniazd nasiennych, ale nie pozbawiać skórki. Pokroić w kostkę. Kiwi, pomarańczę i banana obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać winogrona. Jogurt wymieszać z sokiem z cytryny i miodem. Sałatkę polać jogurtem i wymieszać. Posypać orzechami laskowymi. Podawać zaraz po przygotowaniu.