Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14509
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 150
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 220
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14509
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 150
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 220
Składniki
Żółty ser kroimy w drobny makaronik.
Sałatę rwiemy palcami na kawałki, układamy na dnie salaterki i skrapiamy cytryną.
Na sałatę wykładamy pokrojony ser. Szczypiorek siekamy, połową posypujemy ser.
Rzodkiewki kroimy w plasterki i wykładamy na szczypiorek. Na warstwie rzodkiewek układamy obraną ze skórki i ości rozdrobnioną rybę. Posypujemy szczypiorkiem. Przyprawiamy sałatę solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Przed podaniem polewamy majonezem lub śmietaną z musztardą ewentualnie olejem. Mieszamy.