Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mnie smakowało, mojej siostrze też ;) zanim wpadłam na pomysł, żeby zrobić zdjęcie, zjadłyśmy wszystko...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 212
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 212
Składniki
Ziemniaki i jajka pokroić w plasterki, cebulę w piórka, pomidor na cząstki, sałatę porwać na mniejsze kawałki, koperek posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy.
Wszystkie składniki wymieszać z dodatkiem majonezu i przypraw. Smacznego