Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowania, szukasz inspiracji na sałatkę do mięsa, oto przepis dla Ciebie. Nie ma nic lepszego od młodej kapustki, przekonaj się Sam/a.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchewki obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, cebulę drobno kroję. Koperek drobno siekam.
2. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód, dodaję musztardę, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam i łączę z warzywami.
3. Na koniec dodaję suszoną żurawinę, mieszam wszystkie składniki i przekładam do naczynia. 4. Sałatka gotowa. 5. Smacznego.