Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsza sałatka, rozpływająca się w ustach- dosłownie !
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
żółtko oddzielić od białka.
białko zetrzeć na tarce, następnie na białko zetrzeć żółty ser.
na ser położyć rozdrobnionego tuńczyka lub łososia,a na to 1/2 majonezu.
Następnie zetrzeć zmrożone masło, na masło położyć cebulę ( pokrojoną w kostkę). Na to ponownie wyłożyć resztę tuńczyka i znów resztę majonezu.
Na koniec zetrzeć żółtko wg. uznania :)
PAMIĘTAJ :( białko, ser, masło zetrzeć na tarce o średnich oczkach, żółtko na drobnych)