Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka , prosta i sycąca ;-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 162
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 162
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i doprowadzamy do wrzenia, a następnie dodajemy, sól, olej i makaron. Gotujemy na wolnym ogniu do miękkości makaronu. Odcedzamy i przelewamy obficie wodą. Do miski wrzucamy, por oczyszczony i pokrojony w pół plasterki, paprykę oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w kostkę, cebulę obraną i pokrojoną w kostkę, tuńczyka, odcedzoną kukurydzę, ugotowany makaron, majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i już jest gotowe do podawania. Smacznego !!!