Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spontaniczna kombinacja greckiego makaronu, bialej fasoli, cykorii i koziego sera. Cytryna, tymianek i orzeszki piniowe podkreslaja smak tej niecodziennej salatki
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 292
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 292
Składniki
Ugotowac makaron i fasole (jesli fasola z puszki - odcedzic) Cykorie umyc, wyciac glaba i pokroic w waskie paski. Mozna uzyc surowej cykorii lub krótko uduszonej w masle z odrobina cukru i doprawionej sola i pieprzem. Makaron wymieszac z fasola, cykoria, oliwa z oliwek, sokiem i skórka z cytryny i octem balsamicznym. Doprawic sola, pieprzem i cukrem. Dodac listki swiezego tymianku.
Podawac z uprazonymi bez tluszczu orzeszkami piniowymi i pokruszonym owczym serem.