Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy zaledwie kilka chwil by było smacznie. To, co najważniejsze…bezmięsnie.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 125
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 125
Składniki
Brzoskwinie, fasolę, groszek, kukurydzę osączamy z zalewy. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.