Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Sałate myjemy, odsączamy i rwiemy na mniejsze kawałki, ser pleśniowy kroimy w kostkę. Delikatnie mieszamy z odsączona kukurydzą, oliwą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dekorujemy orzechami i rukolą. Można podawać z grzankami czosnkowymi.