Sałatka krabowa z koperkiem

Sałatka krabowa z koperkiem
> > 6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: milla_poz
Choć składników ma niewiele, w smaku jest ciekawa i smaczna. Poza tym łatwa i szybka w wykonaniu.

Składniki

Przygotowanie

  1. Paluszki krabowe pokroić na plasterki o szerokości ok 1 cm.

  2. Ogórka obrać i pokroić w małe kosteczki.

  3. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kosteczkę.

  4. Koperek umyć i drobno posiekać.

  5. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez, sól i pieprz do smaku.

Komentarze do przepisu (4)

wioleta333 22 maja 2010
napewno pyszna......
kryska 24 maja 2010
jadlam taka salatke jest pyszna tyko byly jeszcze kapary
palooka 09 lutego 2011
Nigdy nie jadłam paluszków krabowych i z pewną dozą nieśmiałości do tego podchodzę:) . Na razie idzie do... Czytaj całość »
Nigdy nie jadłam paluszków krabowych i z pewną dozą nieśmiałości do tego podchodzę:) . Na razie idzie do ulubionych. :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki