Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami wystarczy przejrzeć zawartość naszych półek i okazuje się, że składniki na fajną sałatkę mamy pod ręką. Dodatek pora, szczypiorku i pieprzu cytrynowego sprawia, że sałatka ma fajny, ostry smak.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 348
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 73
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 348
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 73
Składniki
Warzywa z puszki odsączyć, por umyć i drobniutko pokroić. Jabłka i ser pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem cytrynowym ( u mnie z dodatkiem trawy cytrynowej). Obficie posypać szczypiorkiem. Smacznego!