Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę kebapową przygotowuję jako sałatkę warzywną z dodatkiem mięsa z udek kurczaka. Najczęściej robię ją jak zostanie mi się porcja mięsa z kebapu domowego (jak go zrobić – zapraszam do mojego przepisu „ Kebap domowy drobiowy z pitą”).
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
1. Włoszczyznę gotuję. Obieram i kroję w kostkę.
2. Porcję z kebapu wkładam do miski, obsypuje przyprawą kebap-gyros, smaruję warstwą majonezu. 3. Na mięso rozsypuję włoszczyznę. Smaruję ketchupem. 4. Wysypuje kapustę. Na wierzch kładę majonez. 5. Wysypuję por.