Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak samo pyszna jak kebab a dużo zdrowsza
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Umytego kurczaka pokroić na małe kawałki i solidnie obsypać przyprawą do gyrosa
Podsmażyć na oleju i odstawić do wystygnięcia
Wszystkie warzywa posiekać
Zrobić sos z majonezu i keczupu
Wszystko razem wymieszać i gotowe
Można dokupić bułkę do kebaba i w nią nałożyć jeszcze ciepłe mięsko i do tego surówkę i polać sosem. Będzie domowy kebab.
Można również użyć sosu czosnkowego mojego przepisu.